Hvordan bruke Mr.Grippy?
Populære spørsmål
Spørsmål? Under finner du svar.
Hvor godt sitter skien?
Et helt spesielt friksjonsmateriale over og under, gjør at skiene sitter som et skudd. Desto mer du drar på med sikler og børster, desto bedre sitter det!
Hvilke typer ski fungerer Mr.Grippy for?
Tro det eller ei, Mr.Grippy fungerer for ALLE typer ski!

Her kan du legge på alt fra langrennski, felleski, slalomski, randonee-ski, telemarkski, hoppski, barneski, voksenski, pudderski og mye mer.
Er det noen profesjonelle utøvere som bruker Mr.Grippy?
Mr.Grippy er nå på vei inn i alle norske landslag på ski: http://www.sportsbransjen.no/no/nyhetsarkiv/happy-norwegian-inn-i-skiforbunds-skipool

En av superbrukerne er Luke Allen, hovedtrener for landslaget i frikjøring. Tilbakemelding fra Luke etter å ha brukt det en vinter var «Mr.Grippy is an ultra portable, ultra stable ski prepping bench. It has been an a great asset to my travel kit, and has traveled the globe. I can't recommend it enough»

Som vi i HappyNorwegian pleier å si, hvis det er godt nok for landslaget, er det vel godt nok for de fleste!
Hvordan kom dere opp med ideen?
Vi var to studenter som begge gikk på langrenn og stod på alpint. Som studenter med lite plass og begrenset økonomi, syntes vi preppestativene var dyre, lite fleksible og tok mye plass. Vi syntes det hele var komplisert og begynte utviklingen av det som i dag er blitt Mr.Grippy!
Fungerer det for snowboard?
Vi har mange fornøyde snowboard kunder. Det skal nevnes at mange nyere brett er relativt brede (gjerne fra 20-30 cm) og Mr.Grippy er «bare» 17,5 cm bred. Det er hovedårsaken til at vi ikke bruker snowboard i markedsføringen vår. Ståkanthakket er også noe lavt for brede snowboard.
Hvor produseres Mr.Grippy?
Produktet er utviklet og testet i Norge og produsert i Kina
Hvor prepper jeg skiene mine med Mr.Grippy?
Personlig foretrekker vi i HappyNorwegian å legge Mr.Grippy på et bord, hvor lange bord er å foretrekke. Noen legger faktisk bukkene på bilpanseret (vi garanterer ikke for at det kan oppstå riper), andre foretrekker de på en arbeidsbenk i boden. Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser!
Er dette noe jeg kan ta med meg på tur?
Det enkleste er ofte det beste. Bukkene går rett i hverandre og tar lite plass, både hjemme, i bilen og i bagen ute på tur. Vår superbruker og hovedtrener for frikjøringslandslaget sier «It has been an a great asset to my travel kit, and has traveled the globe. I can't recommend it enough».
Er det noen som har testet produktet?
Ja, både video og tekst. Se link under:

Video - Unboxing and Review: https://www.youtube.com/watch?v=Wdkgo-Kh6tY&t=18s

Video - Mr.Gripy testet av treningsnettverket Raske Gutter (norsk test): https://www.youtube.com/watch?v=mJ_gFsVMO34&t=99s

Tekst – UTE: https://www.utemagasinet.no/test/test-av-mr.-grippy

Hvorfor Mr.Grippy?
Tar du vare på og vedlikeholder det utstyret du har, gir det gode opplevelser ute i skog og mark. I tillegg reduserer det også bruk og kast, gjennom regelmessig vedlikehold kan utstyret holde i utrolig mange år.
Finner du ikke ut av det?
Kontakt oss gjerne på post@happynorwegian.no